Flinkteam! logo flinkteam

Taal en Rekenkamp

Zit je op de lagere school en je wil je taal en rekenvaardigheden "pimpen"? Kijk dan snel naar onze flyer "Pimp je taal- & rekenvaardigheden" voor meer info klik hier

Inschrijven: info@flinkteam.be of 0486/58 25 71

Kleuterkamp

Zit je in de 3de kleuterklas en je wil mee op avontuur naar het 1ste leerjaar? Kijk dan snel naar onze flyer "Op tocht door de jungle - Kleuterkamp" voor meer info klik hier

Inschrijven: info@flinkteam.be of 0486/58 25 71

Typ 10

Leer op een speelse en leuke manier blind typen in 10 lessen. Typ-10 werd ontwikkeld voor kinderen met leerproblemen, maar iedereen kan aansluiten. De nadruk ligt op het automatiseren en memoriseren van alle letters, het tempo stijgt vanzelf naarmate je meer oefent. Vanaf 10 jaar of 4de leerjaar.

Inschrijven: info@flinkteam.be of 0486/58 25 71

Op tocht door de jungle

Ga je mee op zoek naar letterslangen en cijferkrokodillen? In onze jungle wordt je rugzak gevuld met vaardigheden die je een stevige basis geven voor het 1ste leerjaar. Je wordt verwelkomd in een groepje van 4 à 6 kinderen (minimum 4 kinderen per groep).

Twee logopedisten staan in voor de begeleiding. Deze zomervakantie werken we 3 voormiddagen van 9u30 tot 12u00. Op onze tocht door de jungle zijn alle 3e kleuters welkom, kinderen met en zonder leermoeilijkheden. Op deze manier leren we van elkaar. Kostprijs: 100 €.

DATA : zomervakantie

Inschrijven: ann@flinkteam.be of 0486/58.25.71

Ouderbegeleiding

Voor kinderen die logopedie volgen bestaat er ook ouderbegeleiding. Via ouderbegeleiding krijgen personen die het kind opvoeden strategieën aangeleerd om met doelgerichte interventies de logopedische behandeling van het kind te ondersteunen en efficiënter te maken.
Ouderbegeleiding zal bij ons binnenkort kunnen gevolgd worden voor taalstoornissen en leerstoornissen (dyslexie, dysorthografie, dyscalculie).
Er bestaan individuele en collectieve zittingen.

Aanmeldingen: ann@flinkteam.be of 0486/58.25.71

Spellingkampioen

Is correct schrijven voor jou een hele opgave? Ontdek dan tijdens deze cursus dat spelling ook leuk kan zijn! Samen met Markske, Carmen en meneer Boma herhalen we verschillende spellingmoeilijkheden op een leuke en interactieve manier.

Je wordt verwelkomd in een groepje van 4 à 6 kinderen (minimum 4 kinderen per groep). Twee logopedisten staan in voor de begeleiding. Deze zomervakantie werken we 3 voormiddagen van 9u30 tot 12u00. De spellingkampioen is geschikt voor kinderen die nood hebben aan het opfrissen van de spellinginhouden. Doelgroep: 3e, 4e en 5e leerjaar. Kostprijs: 100 €.

DATA : zomervakantie

Inschrijven: ann@flinkteam.be of 0486/58.25.71